TWISKE THEATER (2010)

Het Twiske Theater heeft een nieuwe huisstijl ingevoerd, en dit is aanleiding voor het wijzigen van de bestaande website. De site moet sterk worden aangepast, die te beperkt en te gebruiksonvriendelijk is gebleken. Het Twiske Theater is een kleinschalig theater met 1 theaterzaal met 200 stoelen. Daarnaast zijn er nog 3 kleine zalen voor recepties en andere bijeenkomsten. Het theater ligt in het centrum van Oostzaan, trekt jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers en biedt jaarlijks ca. 70 voorstellingen, variƫrend van toneel en dans tot muziek en cabaret. Ook vinden er seminars, bedrijfspresentaties, congressen en uitvoeringen van amateurs plaats.

De uitstraling van de site moet modern en cultureel zijn, zonder de zakelijke gebruiker af te schrikken. Uiteraard dient de nieuwe huisstijl in de website te worden doorgevoerd. Zowel de homepage als de subpages hebben een etalage functie en geven tips, de meest populaire voorstellingen, suggesties, informatie en nieuws.

 

Dit wordt een combinatie van stills, video, animatie en geluids-fragmenten. Er moet ook een ruimte komen voor een advertentie banner voor het regionale bedrijfsleven. De website heeft een agenda, de voorstellingen kunnen online geboekt worden en online betaald. Bezoekers krijgen bij de voorstelling een uitleg van inhoud en artiest(en). De voorstellingen zijn ingedeeld in verschillende genres, en daarnaast moeten jeugdvoorstellingen een aparte plaats krijgen in de site, omdat het theater deze voorstellingen extra wil promoten. Verder bevat de site een overzicht van recensies uit de pers, algemeen theaternieuws, een speciale last-minute service en een webwinkel. Voor potentiƫle huurders komt er een technische beschrijving van de zalen, met maten en aanwezige apparatuur. Algemene contactgegevens en achtergrondinformatie mogen niet ontbreken, evenmin als een interactieve routeplanner.

provided existing identity
Twiske Theater corporate identity
flowchart
Twiske Theater flowchart